sobota 14. července 2018

Filmový tip - Ant-Man a Wasp


Po dlouhé době filmový tip na malý / velký film ;-)

Letos jsem byla v kině pouze 2x, přičemž oba filmy spadají do stejného Universa. Tím prvním byli Avengers: Infinity War a tím druhým pokračování o dalším ze super-lidí a sice o Ant-Manovi a Wasp.

Pokud vám tyto filmy či celé Universum Marvelu nic neříká, pak se nemusíte bát. Na tento film se můžete podívat i v případě, že jste neviděli ty předchozí.

Čím mě Ant-Man a Wasp zaujali a proč je doporučuji? Úplně jednoduše řečeno: mám ráda filmy o hrdinech. A zde najdeme ne jednoho, ale hned dva! A o čem celý film je? Ant-Man i Wasp musí překonávat nelehké překážky, aby získali to, na čem nejvíce záleží. Rodina. Zatímco Wasp se s pomocí svého otce - geniálního vědce Hanka Pyma (původního Ant-Mana) - snaží dostat svou mámu z kvantové říše, nový Ant-Man se snaží v klidu dokončit své dvouleté domácí vězení s kotníkovým senzorem, aby se mohl naplno věnovat své dceří. A jak to tak bývá, ani jedno nebude snadné a nakonec samozřejmě půjde o záchranu světa.

Tento film je jedním slovem: fajn. Klidně na něj můžete vyrazit i s dětmi, protože jeho hlavními přísadami jsou skvělý humor ve spoustě scén, parádní efekty, díky nimž ani na okamžik nebudete pochybovat o tom, že to, co sledujete, je skutečné. A v neposlední řadě samozřejmě skvělé herecké výkony všech představitelů - v čele se sympatickým Paulem Ruddem, krásnou / drsnou Evangeline Lilly a zdánlivě pouze seriózně vyhlížejícím Michaelem Douglasem a Michelle Pfeiffer. Rozhodně také nesmím zapomenout na trojici zlodějíčků, kteří opět budou „zachraňovat situaci“ v čele s nezapomenutelným Michaelem Peñou a scénou „sérum pravdy“ :D

Pokud se v celém Universu vyznáte, pak si nezapomeňte počkat na 2 potitulkové scény. Dozvíte se totiž, co se dělo u Ant-Mana chvíli poté, co se u Avengers objevil Thanos… AGR!!!

Drobné doporučení: pokud vám bytostně nevadí titulky, rozhodně jděte na film s originálním zněním. Český dabing u tohoto filmu prostě stojí za houby... :-(




TRAILER - ENG








TRAILER - CZ






Text: © Anne Leyyd
Obrázky: google.com (key words: ant-man and the wasp)

2 komentáře:

  1. dabing nikdy! to je barbarstvi :-D jinak musim zkouknout jeste Avengers, jsem trosku pozadu...

    OdpovědětVymazat

Za všechny názory a komentáře vám předem děkuji, nenechám je bez odezvy a můžete mi věřit, že z každého jednoho mám velkou radost :-)