čtvrtek 13. března 2014

Krásný den s Hostitelem


Zdravím vás!

Dnešní příspěvek je formou fotografii, protože jejich pomocí vám můžu ukázat, co mi dnes opravdu udělalo maximální radost! Kromě toho, že jsem polovičně mimo kvůli psaní diplomky (brrr) tak mi dnešní den zvedl náladu jak slunečným počasím, tak také díky balíčku, který jsem si šla vyzvednout.

A co v něm bylo? HOSTITEL! Ach! Na tuto knihu jsem se začala těšit před 6 lety, před 5 lety jsem si řekla, že si ji koupím a nyní konečně bydlí u mě doma! :-) Dnes jsem tedy měla trochu euforickou náladu, jelikož si knížky nemůžu kupovat tak často, jak bych chtěla - tudíž, hm, takové menší Vánoce :-)

Hostitele jsem si opravdu moc přála mít doma ve vlastní knihovně, protože je to kniha naprosto úžasná, skvělá, srdcedrásající, nervytahající, přitom však plná také velké dávky síly, naděje, lásky, lidskosti a krásného příběhu, přátelství, porozumění a humoru - zkrátka se řadí k mým NEJoblíbenějším knihám. Už jsem ji sice četla 3x, ale to je vedlejší. Vlastně díky tomu, kolikrát danou knihu přečtete, zjistíte, jak je kniha kvalitní. Což tedy pro mě u Hostitele je jasné!

Na recenzi na knihu se můžete těšit, mám v plánu ji přidat a pevně doufám, že se mi to povede co nejdříve.

Jsem hrozně ráda, že jsem mohla získat tuto knihu s původní krásnou obálkou. Všude v knihkupectvích jsem začínala vidět jen ty s tou filmovou a to mě hrůza začala obcházet, protože tu jsem opravdu NECHTĚLA ani za nic. Nevím, jak vy, ale mě film velmi zklamal. Kromě zpracování také hereckým obsazením, kde jsem si oblíbila jen Jamieho, Jeba a Kylea - což je dost málo. Nicméně o tom třeba více ve filmové recenzi Hostitele.

Takže pokud jste Hostitele ještě nečetli, zkuste to napravit. Věřím tomu, že nebudete zklamaní a film PROSÍM, neberte tak moc vážně. Jak možná víte z vlastní zkušenosti, kniha je VŽDY lepší a tady to platí 100 násobně ;-)

A zároveň bych touto cestou chtěla poděkovat Rodaw z Knihánkova, jejíž odkaz mě na tuto skvělou akci na bux.cz upozornil. Děkuji moc! :-)

Pokud byste si knihu také chtěli koupit za tuto neskutečně skvělou cenu, tak pořád ještě můžete:





Zatím se tedy mějte moc krásně a užívejte (už) jarního počasí! ;-)

















Obrázky: 2014 © Anne Leyyd

16 komentářů:

  1. Pro mě jedna z nejlepších knih co jsem četla :), těším se až si ji přečtu znovu :). Jinak moc pěkné fotky :).

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. tak to jsem ráda, že to taky tak vidíš a je tvá oblíbená :-) děkuju :-)

      Vymazat
  2. Kde? Akcia? Jupíí! Škoda, že to nemôžem využiť. Ale ozaj nemôžem, ehm, som švorc po februári a nemôže a nemôžem. Sakra! Dúfam, že to ešte niekedy bude v takej akciovej ponuke :D. Túto knihu by som si vážne chcela prečítať. :)
    PS: Pekné fotky :).

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. tak to mě mrzí, že tu akci nemůžeš využít :-( já jsem si právě říkala, že ta TUHLE cenu, tu Hostitele neseženu nikdy, protože jako studentka můžu mít max 10 % slevu na ISICA, což právě u Hostitele není nic moc sleva :D, takže jsem byla šťastná, že jsem si ji mohla koupit. ale doufám, že se ti taky podaří na podobnou (nebo třeba ještě lepší) akci natrefit ;-)

      děkuju, jsem ráda, že se ti fotky líbily :-)

      Vymazat
  3. Jééé, tak to jsem moc ráda, že sis knížku koupila!!
    Jinak nádherný design a úžasné fotky :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. já též! a děkuju, jsem ráda, že se fotky i design líbí :-)

      Vymazat
  4. to je vážně k vzteku! proč jsou vždycky skoro všechny knihy, které jsem kupovala za plné ceny v takovýchto akcích?! grrr... no nic... :-) abych pravdu řekla, tak tuto knihu mám doma nějakých těch 5 let. tehdy jsem ji začla hned číst, ale přečetla jsem asi jen první tři kapitoly, a protože mě to nijak moc nevtáhlo do děje, knihu jsem odložila. a tak je dodnes i se záložkou nedočtená v poličce. budu se k ní muset vrátit a dočíst ji. zřejmě na ni tehdy nebyla ta správná doba. a jinak máš přímo fenomenální výhled na náměstí! wau! :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. neboj, nejsi sama. taky jsem si pár knížek takhle nakoupila a pak si málem naliskala, když jsem je viděla za tak nízkou cenu.

      jinak ten začátek Hostitele je při prvním čtení zmatený, to vím podle sebe, ale když to překousáš a dostaneš se tak ke straně 60-80, tak věřím, že už se od toho jen tak neodtrhneš. a pokud si to přečteš po druhé, tak ten zmatený začátek bude krásně chápat a mnohem víc si ho užiješ ;-) určitě se do Hostitele zkus pustit ;-) a kdyžtak pak napiš, jak se ti líbil!

      páni, hezky :D někdo poznal Olomouc, taky Olomoučanka? :-) jo, ten výhled je super, trávím u něj spousty a spousty času :-)

      Vymazat
    2. tak jo, dám na tebe a do Hostile se pustím znova. už jsem to tak s pár knížkami měla, že začátek byl doslova otřesný a ke konci jsem se od knížky nemohla odtrhnout. :-)
      přímo Olomoučanka nejsem. narodila jsem se a ještě stále bydlím nějaký ten kilometřík od Olomouce. ale už pár let v Olomouci pracuju, takže nějaké hlavní budovy už poznám. doufám ale, že jednou budu v Olomouci bydlet. :-) je krásná, stejně jako tvůj výhled. taky bych u něj trávila čas jako ty. ;-)

      Vymazat
    3. určitě to zkus, pevně doufám, že se ti to bude líbit :-)

      jo jo, Olomouc je překrásné město a moje nejoblíbenější :-) ještě by to chtělo jedno patro a bylo by to bezkonkurenční, ale i tohle ke skvělé :-)

      Vymazat
  5. Jéé! :)
    Já jsem měla před Vánocemi dovoleno koupit si knížku a právě jsem přemýšlela mezi Hostitelem (s filmovou obálkou teda) za nějakých asi 240 Kč a mezi Radami zkušeného ďábla od C.S.Lewise... Nakonec to vyhrály Rady, které jsem dostala v ty samé Vánoce ještě jednou... :D
    Tomu se říká haluz.. :D :/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. jejda, no tak to je tedy pořádná haluz :D ty Rady bych si taky chtěla přečíst, díky, žes mi to připomněla :-)

      Vymazat
  6. Verunko, Ty bydlíš na tak úžasném místě. Páni, jako v pohádce... :-) A ty fotky se Ti moc moc povedly... :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. děkuju, Veru! to jsem moc ráda, že se Ti líbí :-) máš pravdu, Olomouc je opravdu pohádkové místo :-) určitě se sem někdy zajeď podívat ;-)

      Vymazat
  7. krásné fotky ! hostitele mám taky moc ráda a chtěla bych ho jednou do své knihovny, musím se podívat, jestli tam ta akce stále běží. taky chci původní obálku :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. děkuju, jsem ráda, že se ti fotky líbí :-) ta akce ještě pořád běží, takže si ho určitě taky objednej, za tuhle cenu je to opravdu skvělé ;-) a jsem ráda, že se našel další člověk, co je raději pro tuhle originální obálku :-)

      Vymazat

Za všechny názory a komentáře vám předem děkuji, nenechám je bez odezvy a můžete mi věřit, že z každého jednoho mám velkou radost :-)