pondělí 15. září 2014

Zefill - Knihomol #10



Zdravím vás již u 10. Zefilla - Knihomola! Moc se omlouvám, že se na blogu dlouhou dobu nic moc nedělo, ale jak někteří z vás vědí, tak jsem měla státnice, takže asi víte, kdo veškerý můj čas spolkl. Nicméně, díky Pánu Bohu, to dopadlo dobře, takže škola ukončena a je ze mě magor, tedy... megera... vlastně magistra :D Každopádně tady vidíte, jak se na mě studium podepsalo... hmpf.

No, ale teď už tedy pojďte mrknout na nějaké ty knižní chvilky a nějaký ten balon :-)






Nemohla jsem se dočkat, až budu mít všechny 3 sestřičky pohromadě :-) Nebýt toho, že CooBoo tak zmrsklo konec Ignite Me, bylo by to dokonalé...









Ale stejně, na originální obálky ty naše prostě nemají...












Z této fotky to tak možná nevypadá, ale naživo to na mě působilo úplně jako okno do nějakého jiného světa :-)



No to víte, svítí slunce, vy sedíte doma u stolu a učíte se jako trubci, vedle knížka, přívěsek a moje záliba v paprscích... Co z toho asi mohlo vzniknout? :-)




Vážně jsem si to focení užila :-)






Ať si Warner s Kenjim protestují, jak chtějí, já mám naprosto neodbytný pocit, že (MOŽNÝ SPOILER) z nich jednou budou opravdu dobří přátelé :D




Tak takhle to u mě vypadalo někdy kolem 3 ráno před státnicí ze somatologie - prach všude, papíry všude, tužky všude, kafe... všude a v hrnku taky (možná tam je čaj) - zkrátka VŠUDE bylo něco. Jediné dokonale sterilně čisté místo byl... můj mozek. Asi ten pocit znáte též, což? :D



Hypofýza, hypotalamus, hormony, akční potenciál... Brrrfff!



No, ale pryč od toho :-)









A zase se mi po dlouhé době podařilo chytit slunce těsně za věží radnice v Olomouci :-)





Z tohoto jsem šla do kolen. Nádhera! Ty paprsky jsou zkrátka dokonalé a mraky mají stříbrné lemování - jak říkal Pat, vzpomínáte? :-)






Tak si jdete kolem okna a najednou... balon jeden a pak PUF a než doběhnete pro foťák, už jsou tam 2 :D









Pak chvíli mžouráte a uvažujete, jestli máte halucinace nebo tam jsou už fakticky 3! :D









A jednu fotku z těchto následujících jste již mohli vidět. Jsou nafocené už delší dobu, ještě předtím než jsem se pustila do Ignite Me, a když mi pak zpětně došla pointa onoho ptáka, který je v knihách zmiňován... no, mám ty fotky ještě MNOHEM raději :-)













A letí...



Tak, to bylo pro dnešek vše. Doufám, že se vám fotky líbily :-) Budu se snažit nějak skloubit chození do práce s blogem a vším dalším, a asi mi bude chvilku trvat, než najdu rytmus, takže články nebudou přibývat tak rychle, ale budou ;-)

Zatím se tedy mějte krásně, ať se vám daří ve škole, v práci, doma, v rodině... a užívejte již začínajících barev podzimu! :-)






Obrázky: 2014 © Anne Leyyd

8 komentářů:

  1. Fotky s krystalkem a odrazy slunce jsou nádherné! A fotky Olomouce ještě hezčí. Žiju tu sice už od malička, ale pokaždé mi dokáže vykouzlit úsměv na tváři, když někde vidím její nádherné fotky (a ještě líp - když se do ní někdo hluboce zamiluje :))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. děkuju, jsem moc ráda, že se ti líbí :-) no to máš pravdu! pro mě to byla láska na první pohled a mám dojem, že bude i na celý život :-)

      Vymazat
  2. Nádherné nejen knihomolské fotky. Gratuluji k úspěšnému zvládnutí všech těch příšerných somatologických hrůzností - loni jsme se jen základy toho učili v biologii a já jsem umírala. :D
    Fotky opravdu nádherné - přívěšek, nové knížky, mraky, balóny, olomoucká věž... skvělé! :)

    Ať se daří. ;)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. děkuju moc za gratulaci :-) byl to děs a to nebyla jediná státnice, takže jsem si připadala jako těsně před explozí :D jsem moc ráda, že se ti fotky líbí :-)

      taky přeji ať se ti daří :-)

      Vymazat
  3. Aj odo mňa veľká gratulácia k zvládnutiu štátnic, celkom si viem predstaviť ten pocit pred a pocit po... :D :D ale mám z teba radosť, že si to napokon zvládla! Mimochodom, niektoré fotky Olomouca vyzerajú skoro profesionálne, to je dôvod na zamyslenie...:D šikulka! J83

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. taky moc děkuju za gratulaci :-) díky! jsem vážně ráda, že se ti fotky Olomouce líbí :-) za profesionální bych si je sama určitě neoznačila, ale pokud ti tak připadají, tak je to super :-)

      Vymazat
  4. Překrásné fotky :) Jsi šikovná. A sérii Jsem roztříštěná bych si tak ráda přečetla.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. děkuju moc, jsem ráda, že se ti líbí :-) do Roztříštěné se určitě pusť, snad se ti bude líbit :-)

      Vymazat

Za všechny názory a komentáře vám předem děkuji, nenechám je bez odezvy a můžete mi věřit, že z každého jednoho mám velkou radost :-)