sobota 21. září 2013

Co doma ženy dělají? - Zamyšlení na týden...


Jednoho dne se otec vrátil z práce a viděl, jak jeho děti seděly v pyžamech před domem a hrály si v blátě s prázdnými krabičkami od pizzy a číny, které byly rozházené po celé zahradě. Vrátka na ulici byla otevřená dokořán, zrovna tak dveře od auta. Uvnitř vstupní chodby ležel pes - čerstvě vyválený v blátě a po druhém psu nebyla nikde nebyla ani stopa.


Muž vešel do domu a uviděl ještě větší nepořádek: lampa převrácená a běhoun skrčený u zdi. Uprostřed pokoje hlasitě hrála televize a jídelna byla zaházena hračkami a různými kusy oblečení z šatníku.


V kuchyni to nevypadalo lépe. Ve dřezu se tyčila hromada nádobí, rádio hrálo na plné pecky, zbytky snídaně rozházené po stole, navrchu na prostírání ležela kočka. Lednice byla otevřená, psí žrádlo na podlaze, rozbitá sklenička pod stolem a u zadních dveří uplácaná hromádka písku.


Muž rychle vyběhl schody, stoupajíc na další hračky a šlapajíc po oblečení. Ale nehleděl na to, jen hledal svou manželku. Bál se, že je nemocná, nebo se jí něco vážného stalo. Viděl, jak dveřmi koupelny prosakovala voda. Nakoukl tam a uviděl mokré ručníky na podlaze, rozlité mýdlo v hromadě špinavého prádla a mezi tím vším další rozházené hračky. Kilometry toaletního papíru se vinuly mezi tím na zemi, zrcadlo a stěny byly pomalované zubní pastou.


Rychle se otočil a spěchal do ložnice. Tady našel svou manželku. Ležela v posteli a klidně četla knihu. Podívala se na něj, usmála se a zeptala se ho, jak se měl celý den.


On se na ni nedůvěřivě podíval a zeptal se: „Co se tu dnes stalo?“


Znovu se usmála a odpověděla: „Pamatuješ se, drahý, jak se mě, každý den, když se vracíš z práce, ptáš: 'Co jsi tady, do háje, celý den dělala?'“


„Ano,“ odpověděl muž nejistě.

Manželka se usmála ještě víc a odvětila: „Tak dnes... dnes jsem nedělala nic!!!“









Zdroj: internet
Obrázky: google.com


Žádné komentáře:

Okomentovat

Za všechny názory a komentáře vám předem děkuji, nenechám je bez odezvy a můžete mi věřit, že z každého jednoho mám velkou radost :-)