pondělí 9. října 2017

Zefill - Knihomol #19


Zdravím vás u dalšího fotočlánku z rubriky Zefill - Knihomol. Pokud máte dojem, že jsem s nimi poslední dobou roztrhla pytel, tak... máte pravdu :D A brzy k nim přibude další, jen co mi dojde ona kýžená fialová kráska... Možná už tušíte ;-) Ale nepředbíhejme! V tomto článku se můžete mrknout na Říši bouří aneb 5. díl skvělé série Skleněný trůn od S. J Maas, kterou jsem si objednala hned, jak to bylo možné a stejně jako většina z vás jsem se jí ani já nemohla dočkat :-)

Právě teď ji mám rozečtenou a můžu říct, že jsem víc než spokojená a nadšená :-) A jen tak mezi námi bych se praštila, protože jsem si (husa) vyspoilerovala všechno dopředu - holt jsem se nemohla dočkat a teď na to doplácím :D Ach jo! :D






















Tuhle mám opravdu ráda, protože mi připadá, jakoby celá byla v plamenech... :-)
















































Doufám, že se vám fotky aspoň trochu líbily. Na recenzi se můžete těšit hned poté, co Říši bouří dočtu. Zbývá mi zhruba něco přes 200 stránek a chci je dočíst stejnou měrou, jakou je dočíst nechci... Přece jen, ta představa čekání na závěrečný díl... A to i přesto, že Chaolova kniha vyjde dříve... No, bude to těžké. Držme si palce! ;-)









Obrázky: 2017 © Anne Leyyd

4 komentáře:

  1. Fotky jsou nádherné. :) A jen mě utvrdily v tom, že si tuhle sérii prostě musím přečíst. :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. díky, jsem ráda, že se líbí :-) určitě, tahle série má co nabídnout ;-) i když mám jisté výhrady (blíže v recenzi), tak ji mám vážně ráda :-)

      Vymazat
  2. Fotky jsou překrásné :). Do série jsem se nepouštěla, ale vypadá lákavě. :)

    OdpovědětVymazat

Za všechny názory a komentáře vám předem děkuji, nenechám je bez odezvy a můžete mi věřit, že z každého jednoho mám velkou radost :-)