středa 29. července 2015

Zefill - Knihomol #11


Zdravím všechny věrné čtenáře a přináším krátký fotočlánek - unboxing. A i když se jedná jen o jednu knihu, měla jsem z ní opravdu velkou radost, protože jsem tak zkompletovala jednu ze svých oblíbených sérií :-)

Schválně - poznáte už z tohoto obrázku, o které sérii mluvím? :-)






Opravdu si nemohu vynachválit pečlivost Albatrosmedia.cz, které knihy balí opravdu pečlivě a perfektně, takže člověk nemusí mít ani trochu strach, že se cestou poškodí :-)




Už je to jasnější, co říkáte? :-)




Krásný Safír a má série Drahokamů je kompletní :-)




Nenechte se zmýlit - já dobře vím, že poslední knihou série je Smaragd, ale ten jsem si koupila ještě před Safírem. Nějak jsem si nemohla pomoct :-)






„Pamatuješ si ještě heslo? Jen pro případ, že to nestihneme včas?“
„Bylo to něco s kabátem a lepidlem.“
„Gutta cavat lapidem, ty hlupáčku!“






Měla bych analyzovat polibky, které jsem dostala od jiných kluků, abych přišla na to, čím to je, že Gideon umí líbat o tolik líp. (…) Ve skutečnosti jsem ale nemyslela vůbec na nic vedle prostých ach hmmm a ještě!





Nechtěla jsem mu to ani trochu ulehčit a ledově a vyčkávavě jsem se na něj podívala. Totiž, pokusila jsem se na něj podívat ledově a vyčkávavě, ovšem ve skutečnosti jsem nejspíš nasadila pohled à la jsem malý Bambi, prosím, nestřílej a nedovedla jsem tomu zabránit. Ještě chybělo, aby se mi roztřásl spodní ret.





Malý chrlič zakoulel očima a znovu vyplivnul proud vody, přímo mě na nohy.
„Přestaň s tím!“
„Odpusť! To je jenom tím rozrušením. Malá památka na doby, kdy jsem byl okapem.“






„Můj pocit mi říká, že jste se zase muchlovali,“ poznamenal Xemerius. „Pocit a můj bystrozrak.“





„Drž prosím na chvilku zobák, jo? Musím teď posbírat veškerou odvahu, abych ti mohl vyznat lásku. S něčím takovým nemám vůbec žádnou praxi.“





„Ale teď - je řada na mě! Protože pouze jedinečný, báječný a nadmíru chytrý Xemerius dovede strčit hlavu skrz jakoukoliv zeď a podívat se, co se za ní nebo v ní skrývá. Dneska v noci proto vyrážíme na pátrání po pokladu!“






Tak, třeba jste si taky osvěžili některé úžasné hlášky z knihy, která by každému dokázala zvednout náladu - nebo aspoň trochu jistě :-)






A pokud vám Rubín, Safír ani Smaragd (jinak série Drahokamy) od Kerstin Gier nic neříkají, třeba vás přesvědčí, že byste se mohli na tuto sérii mrknout aspoň jedním očkem ;-)





Kromě skvělých postav vás čeká také kupa humoru, zajímavý příběh, pořádný padouch a samozřejmě ÚŽASNÝ Xemerius - a už kvůli němu byste si tuto sérii neměli nechat ujít ;-)





Ale musím vás varovat - pokud se do této série pustíte, zajistěte si současně všechny 3 díly, protože všechny končí tak, že budete IHNED POTŘEBOVAT POKRAČOVÁNÍ! Takže pozor - nebezpečně návykové knihy! ;-)






V některém z příštích fotočlánků se můžete těšit na fotografie celé série, ale již dříve vám mohu slíbit článek s fotkami z Olomouckého parku :-)



Mějte se krásně a užívejte léta! ;-)







Obrázky: 2015 © Anne Leyyd

4 komentáře:

Za všechny názory a komentáře vám předem děkuji, nenechám je bez odezvy a můžete mi věřit, že z každého jednoho mám velkou radost :-)