středa 23. dubna 2014

Videa s TALENTY, které stojí za to


Zdravím vás u dalšího článku v rámci narozenin blogu!

Tentokrát se můžete podívat na těch, podle mě, 16 NEJLEPŠÍ vystoupení (+ 1 bonusové), která jsem kdy viděla v soutěžích, v nichž se hledají nové talenty či x-faktory.

Nevím, jak vy, ale já mám tato videa moc ráda, protože někdy uvidíte něco, co jste buď nikdy v životě neviděli anebo nikdy neslyšeli :D Všechna vystoupení dole jsem viděla více než jednou a opravdu jsou podle mě SKVĚLÁ a stojí za vidění. Možná některá z nich budete znát, ale možná objevíte i některá, která jste ještě neviděli. Každopádně se mrkněte ;-)

Videa jsou jen v angličtině nebo v ruštině bez titulků, ale jsem si jistá, že hlavnímu smyslu porozumíte, i když třeba angličtinou (ruštinou) nevládnete vůbec, či jen trochu ;-) Užijte si to ;-)





«««



Asi všichni jste toto video viděli, ale pokud je mezi vámi někdo, kdo ještě ne, tak se určitě podívejte - Susan Boyle a její nezapomenutelné 1. vystoupení, kdy absolutně nikdo netušil, jaká hvězda se z této dámy stane :-)








Absolutně skvělé a nečekané vystoupení v podání Charlotte a Jonathana, na které jsem zůstala zírat jako bacil do lékárny a to doslova. Kromě zpěvu mě velmi oslovilo to, co Jonathan udělal, že se zachoval vůči Charlotte jako pravý přítel a ne jako zmetek, jak tomu u jiných soutěžících někdy bylo.








Vystoupení 14ti-letého Jaie Waetforda, v němž zazpíval dokonce hned 2 písně (tu druhou z vlastní tvorby) patří mezi mé nejoblíbenější kvůli jeho čistému chlapeckému hlasu. Z reakce porotců jsem nemohla též :D







Co se mi líbí na tomto videu? Optimismus a charisma Rion Paige, která se i přes svůj handicap dokáže radovat ze života a zpívat tak, jak zpívá. Prostě... klobou dolů... Hodně lidí by se od ní mohlo učit a především si vážit zdraví a toho, co mají a vykašlat se na mnohdy banální "vady" na kráse...







Nemůžu si pomoct, ale podání písně Your Song od Janet Devlin se mi líbí MNOHEM víc než původní originál od Eltona Johna. Velice milý a příjemně se poslouchající hlas :-)









Momentálně jedno z nejsledovanějších videí v ČR na youtube. Pokud jste ještě neviděli tuto NEUVĚŘITELNOU 80ti-letou dámu Paddy a Nica, pak to ROZHODNĚ napravte. Při shlédnutí jsem měla oči jak tenisáky a přesně jak říkala Aleesha, tak bych chtěla být i já v jejím věku takhle čiperná :-)







Co říct k tomuto videu? Ach, já opravdu nevím. Prostě NÁDHERA. Nedovedu si představit, kolik práce, času, trpělivosti a lásky musí těmto lidem ze skupiny Attraction dát jedno takovéto stínové vystoupení... Úchvatné, úžasné, dojemné... AWESOME!








Pro všechny milovníky zvířat a především psů! Úžasné vystoupení Ashleigh a Pudsey. Naprosto dokonalé, vtipné a... prostě se podívejte! ;-)









Kouzelné vystoupení Paris Morgan, která už na první pohled vypadá jako princezna :-) Překrásný hlas, krásné oči...











Další psí vystoupení stejně úžasné jako předchozí. 66ti-letá cvičitelka Donelda Guy se svými dvěma krásnými psy.









Překrásný Waleský sbor chlapců Only Boys Aloud... Co dodat, skvěle se to poslouchá a z některých tváří zpěváků přímo sálá nadšení!










A do třetice psích vystoupení Tina a Chandi. Vtipné vystoupení a zkrátka neskutečné už hned od začátku :D







Výherce ročníku 2007, kdy při jeho 1. vystoupení nikdo ani netušil (stejně jako u Susane Boyle) co za talent v sobě může mít. O životě Paula Pottse byl dokonce natočen i film One Chance, který rovněž stojí za zhlédnutí ;-)








Duo Flame - velmi sympatický pár z Ukrajiny a jejich úchvatný tanec plný života, vášně, lásky... Prostě... ACH!







Překrásný hlas z Ukrajiny - vítězka soutěže v ročníku 2013 Aida Nikolaichuk. Hlas jak z jiné dimenze :-) Syčáci porotci jí nechtěli věřit, že opravdu zpívá tak dobře... Tsss.










Nejlepší nakonec :-) Jedna z mých největších favoritek a oblíbenkyň a také vítězka soutěže ročníku 2013 - Sam Bailey. Vězeňská dozorkyně s neskutečně krásným a silným hlasem, která si pro své první vystoupení vybrala těžkou (ale úžasnou) píseň od Beyoncé - Listen. 






Nemůžu si pomoct a musím sem dát ještě jedno vystoupení Sam, v němž zpívá jednu z mých nejoblíbenějších písní Skyscraper od Demi Lovato. Nejprve jsem si myslela, že podání této písně od Demi je skvělé, ale po tomto jsem měla jasno. Sam Bailey a její Skyscraper je pro mě NEJLEPŠÍ A NEJSILNĚJŠÍ. WOW, WOW, WOW!!! Překrásný text, bezkonkurenční vystoupení.








Tak, doufám, že se vám nějaké video líbilo či vás zaujalo :-) Těch dalších skvělých talentů je samozřejmě více a mám jich ráda daleko daleko daleko víc, ale nemůžu jich sem dát 50 :D Takže to byly ty opravdu pro mě nej, které mi nejvíce utkvěly v hlavě.

Pokud máte nějaké video, které byste chtěli doporučit mě, klidně mi ho napište, moc ráda se mrknu :-) 



4 komentáře:

  1. Wow!! Pejsci úžasní a to Stínové divadlo mě úplně rozplakalo!!! Dojemné..

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. myslela jsem si, že právě Tobě se ti pejsci budou líbit :-) a přesně - taky jsem měla slzy v očích u té stínové skupiny :-)

      Vymazat
  2. Moc moc díky za videa!!! :) Taky přidám svoji trošku do mlýna :P
    https://www.youtube.com/watch?v=yydGak48esw
    Tady je jedno video, které mně nikdy neomrzí... :D Parádní :D
    Kdo nikdy nezkoušel skákat/proskakovat přes dvě švihadla zaráz, tak neuvěří, jak je to těžké... :D
    Tu je ještě jedno video, fakt borci, klobouk dolů před všema!!! https://www.youtube.com/watch?v=-vfzPP-lTSU

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. taky děkuju za videa! to jsem ani nevěděla, že existuje nějaké mistrovství světa ve skákání se švihadlem. ale jako super! jsou to fakt borci. já jsem vždycky zkoušela jen s jedním a to tak nějak normálně, takže tohle je opravdu síle. opravdu machři! :-) a díky moc za odkazy ;-)

      Vymazat

Za všechny názory a komentáře vám předem děkuji, nenechám je bez odezvy a můžete mi věřit, že z každého jednoho mám velkou radost :-)