sobota 26. října 2013

Zefill - (Z) venku #5 - V záplavě barev podzimu… 2013


Zdravím Vás v posledních dnech měsíce října! :-) Doufám, že si užíváte krásy a barev podzimu, a nezapomínáte nad nimi žasnout a aspoň chvíli se cestou parkem do práce, školy nebo jen tak na procházce zastavíte, a kocháte se tou úžasnou malířskou paletou.

Na fotkách, které si zde můžete prohlédnout, uvidíte některá z míst, na kterých jsem se kochala já. Doufám, že se Vám fotky budou líbit, ačkoliv samozřejmě nejsou ničím světoborným a profesionálním... ;-)

A pokud jste ještě letošnímu podzimu nedali šanci a nevěnovali mu moc času, zkuste to napravit, uvidíte, že nebudete zklamaní ;-)











Bude to znít nafoukaně, ale pro mě je toto nejkrásnější stráň na světě :-)




Ačkoliv se jméno těchto zvířat spojuje s nadávkami, je to označení jednoznačně mimo mísu. Jedny z dalších zvířat, jejichž pohled je velmi klidný a inteligentní. Zvídaví tvorové, kteří se k vám po chvíli nebojí přiblížit, chtíc zjistit, co jste zač ;-)




























 













Ráda zkouším fotit naslepo a často se podaří zachytit něco opravdu krásného. Jako tyhle úžasně, barvami se prolínající, koruny stromů. Jen namířit foťák objektivem vzhůru a počkat, co z toho vzejde... :-)







Náš Ťapouš vyhlížející rostoucí houby... 






Tento krásný list našla sestra úplnou náhodou na stráni. Pravé, nefalšované přírodní srdce :-)













Krásná malá kaplička sv. Martina na Olšanských horách. Dlouhé roky jsem tam nebyla, naposledy někdy na základce, což je škoda, protože tohle místo má své nepopiratelné kouzlo.




















Myslím ale, že si návštěvu zde zase brzy zopakuji. Kromě krásné přírody, klidu a ticha také kvůli těmto krasavcům a kráskám :-)














A o kousek níž v našem údolí zase máme tyto krásné muflony s ovcemi :-)




















Zkrátka všude kolem nás je na co se dívat a z čeho mít radost. Nejdůležitější je nesedět jen doma a taky vyjít ven. Člověk pak často kouká, co má za humny a že nemusí za zvířaty a krásnou přírodou vůbec jezdit kilometry daleko ;-)










Obrázky: 2013 © Anne Leyyd

2 komentáře:

  1. No páni, úchvatné fotografie. Foť určitě častěji. Já mám obrázky moc ráda, podle mě je díky nim každý blog osobitější a zajímavější. A ty Tvé jsou navíc opravdu krásné. Mohla bys přidat i nějaké fotky s knihami. Nevadí, jestli nemáš knihovnu, vyfoť je tam, kde je máš uložené. Zajímá mě, jaké máš doma knihy. Nebo můžeš přidat fotky knižních chvilek - to by bylo moc bezva. Věřím, že něco vymyslíš a budu se moc těšit... :-) Jsem hrozně zvědavá, já vím, ale Ty mi to snad odpustíš...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. děkuju, jsem ráda, že se Ti ty fotky líbily :-) fotím celkem často, ale pak přidávám jen ty, s nimiž jsem spokojená a v tomhle jsem na sebe přísná. určitě ale zase nějaké fotky přidám, uvidím, kde zase uvidím nějakou inspiraci :-)

      Vymazat

Za všechny názory a komentáře vám předem děkuji, nenechám je bez odezvy a můžete mi věřit, že z každého jednoho mám velkou radost :-)