sobota 3. srpna 2013

Úsměvem ke štěstí - Zamyšlení na týden...


Možná jste se s tímto krátkometrážním filmem už setkali, ale pokud ne, určitě se na něj mrkněte, protože stojí za to.


Hlavní roli zde hraje skvělý T. J. Thyne, známý asi především rolí doktora Hodginse v seriálu Bones.

A o čem film je? Jak už název napovídá, tak je o úsměvu :-) a o jeho síle. Patrně už jste slyšeli, že úsměv nic nestojí, trvá kratičce, ale často se na něj vzpomíná celý život a že k tomu, abyste se usmáli, potřebujete zapojit méně svalů, než když se mračíte (tedy je i pro naše tělo úspornější a výhodnější :D). Navíc lidé, kteří se často smějí, kromě toho, že posilují svalstvo, si zlepšují rovněž i imunitní systém ;-)


Ze své vlastní zkušenosti můžu říct, že takové nezapomenutelné úsměvy, které jsem za svého života viděla, a na které opravdu vzpomínám a pokaždé mi zvednou náladu, mám 2. Ti dva lidé, kterým za tyto úsměvy vděčím, o nich rozhodně neví, nebo na ně už dávno zapomněli. To ale není důležité, důležité je, že o nich vím já :-)

No a co vy? Pamatujete si na nějaký takový úsměv, který se vám vryl do paměti, a sem tam si na něj vzpomenete, zvedne vám náladu či jste jen prostě rádi, že jste takovou chvíli, i když krátkou, mohli s tímhle úsměvem zažít?
Schválně zkuste v paměti zapátrat, možná vás překvapí, jak vás taková na první pohled obyčejná vzpomínka, může zahřát a povzbudit ;-)


A nyní už přeji pěknou podívanou!













Zdroj: youtube.com
Obrázek: google.com

Žádné komentáře:

Okomentovat

Za všechny názory a komentáře vám předem děkuji, nenechám je bez odezvy a můžete mi věřit, že z každého jednoho mám velkou radost :-)