úterý 6. března 2018

Zefill - (Z) venku #12 - Nová členka rodiny


Po dlouhé době přináším článek do rubriky Zefill - (Z) venku. I když tentokrát je to trochu nepřesné - ven se výjimečně nepodíváme. Novou rubriku jsem ale zavádět nechtěla, a proto jsem tento fotočlánek přidala sem. O co půjde tentokrát? Jak už název a fotka napovídá, půjde o nový přírůstek do naší rodiny.

Už za pár dní to budou 2 týdny, kdy k nám přišlo (nebo lépe řečeno přijelo :D) toto rozkošné štěně. Matka je křížencem čivavy a něčeho neznámého a její otec je neznámý kompletně. Jinými slovy jsme všichni zvědaví, co nám z ní vyroste :D Pojmenovali jsme ji Agila - slovo agilní znamená aktivní, čilý či horlivý a tudíž přesně odpovídá její povaze. Máme totiž dojem, že jeden z jejích předků musel být kamzík :D Nicméně nikdo z nás jí neřekne jinak než Agi :-)

Narovinu přiznávám, že vyfotit těchto několik fotek byl téměř nadlidský úkol. Proč? Zkuste fotit štěně, které vydrží v jedné pozici maximálně 1 vteřinu... Ufff.













Ano, přiznávám - při spaní se dá fotit dobře :D













Z těch předchozích fotek se to možná nezdá, ale je to maxi prcek. Neváží ani 2 kg :-)





















Tohle byl vážně úspěch zachytit. Půlvteřinové protahování :D





Jestli tipujete, že teď kouká na salám nebo na kus nějakého žvance, tak nemáte pravdu. Kouká na papírový kapesník. Nikdy by mě nenapadlo, že něco takového budu jednoho dne střežit jako oko v hlavě :D





A nakonec ještě jedna fotka pro srovnání velikosti :D





Tak, to by bylo prozatím vše. Pevně doufám, že se mi zase někdy v budoucnu podaří zachytit nějaké podařené fotky, o které se budu moci podělit :-) Zatím se mějte krásně!







Obrázky: 2018 © Anne Leyyd

2 komentáře:

Za všechny názory a komentáře vám předem děkuji, nenechám je bez odezvy a můžete mi věřit, že z každého jednoho mám velkou radost :-)